FOTÓZÁSI SZOLGÁLTATÁSAINK

Mi, a Wolf Art Work Stúdió munkatársai több éves fotózási tapasztalattal rendelkezünk az alkalmazott fotográfia szinte minden területén.

Legyen szó akár oktatásról, kezdő- vagy haladó digitális fotó- vagy videós képzésről, különféle alkalmazott fotográfiai feladatokról, smink, styling vagy stílustanácsadásról, utómunkáról, tapasztalt szakemberekből álló csapatunk készen áll minden feladatra.

PROFESSZIONÁLIS SZOLGÁLTATÁS

ELÉGEDETT PARTNEREK

KREATÍV PORTRÉKÉSZÍTÉS

“RÓLAM NEM LEHET JÓ KÉPET CSINÁLNI!” “NINCS IS FOTOGÉN ARCOM!”

Ha annyi ezresünk lenne, amennyiszer ezt hallottuk fotózásaink során, már a Bahamákon üzemeltetnénk a stúdiót 🙂 

Unalmas, sablonos, vagy átlagos beállítások helyett válassz kreatív csapatot magadnak, hogy értékes képeid legyenek! Jelentkezz be, gyere el hozzánk, ismerj meg minket és elkészítjük személyre szabott, egyedi portré-sorozatodat, melyet büszkén küldhetsz el bemutatkozó anyagként bárhová, ahová szeretnéd. Kollégáink különféle alternatívákat kínálnak Neked, attól függően, hová szeretnéd küldeni a képeket, milyen célra szeretnéd felhasználni a fotókat. Legyen szó álláshirdetésről, bemutatkozó fotóról, társkeresésről, profilkép készítésről, könyvborítóról, emlékről, divatról, személyiségről, csapatról, barátságról, kapcsolatról, családról, mi készen állunk. Gyere el, ötleteljünk együtt és térj haza egy szuper sorozattal! 

RENDEZVÉNYFOTÓZÁS

Egy rendezvény szól a közönségről, és szól a rendezvény főszereplőiről, legyenek azok előadók, művészek, vagy épp az életük napját megélő ifjú pár. Egy rendezvény róluk szól. És akkor igazán jó egy rendezvény, akkor emlékezetes, ha ezeket az élményeket vissza tudják idézni, fel tudják eleveníteni, és büszkék lesznek rá a későbbiek során is.

Több éves múlttal a hátunk mögött biztosan állíthatjuk, hogy részesei voltunk nagy pillanatoknak, megható és élményteli eseményeknek. És mindezeket úgy örökítettük meg, hogy ránk, fotósokra nem is igazán emlékeztek. Hiszen ott voltunk, mégis beleolvadtunk a környezetbe, hogy a rendezvény azoké legyen, akiknek, akikről szól. Mi csak megörökítettük a legjobb és legszebb pillanatokat.

“BÁRMELYIK ELKAPOTT PILLANAT MEGHATÁROZÓ LEHET”

PORTFÓLIÓ KÉSZÍTÉS

“KOMPLETT PORTFÓLIÓ A HÍRNÉV FELÉ!”

Fiatal, még kezdő és profi, tapasztalt modelleknek egyaránt készítünk teljes portfóliót stúdiónkban. A 200 négyzetméteres helyszín több alternatívát kínál az anyag tökéletes és professzionális elkészítésére. Több teremben, több háttérrel, minőségi bútorokkal, igény szerint sminkes és stylist közreműködésével várjuk bemutatkozó anyagukat elkészíteni vágyó modellek jelentkezését.

Ismerd meg fotós kollégáinkat és válaszd ki a személyiségedhez közel álló embert, hogy fesztelen és önfeledt, minőségi szolgáltatásban lehessen részed!

SMINK, STYLING, STÍLUSTANÁCSADÁS

A stílusos megjelenés, a tudatosság és az összeszedettség hozzájárul a sikerhez. Nem minden a külső, de sokat számít. A stílus képes ellensúlyozni az adottságot. Hatalmas ereje van. Rokonszenvet ébreszt, bizalmat gerjeszt, erőt ad.

A stílus is a kommunikáció része. Az általunk kialakított kép az érzékekre hat. Mielőtt kódolná a másik, már tudat alatt hatott az érzékeire. Utána kezdi el értelmezni, elemezni, összerakni a képet, mit akarunk üzenni neki. A stílussal megtiszteljük a másikat. Megtiszteljük magunkat.

Válassz bármilyen fotózást, sminkes-stylist kolléganőnk rendelkezésedre áll. Nem szeretne átváltoztatni, belőled szeretné kihozni a legjobb a formádat.

“A JÓ STÍLUS PROFIZMUST SUGALL ÉS ÜZENET A VILÁGNAK!”

AJÁNLATKÉRÉS FOTÓZÁSRA

NEVED*

EMAIL CÍMED*

TELEFONSZÁMOD*

A FOTÓZÁS TERVEZETT DÁTUMA*

ÍRD LE NÉHÁNY SZÓBAN, MILYEN ALKALOMRA KÉRSZ AJÁNLATOT*

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!