_D307394

WAW Kezdő fotótanfolyam

Irigylésre méltónak találod, hogy a profi fotósok milyen könnyedén, gyorsan reagálnak minden váratlan helyzetre? Szeretnél Te is lazán, impulzív módon fényképezni, de a fényképezőgép folyamatosan útban van? Mi segítünk Neked, hogy az imádott géped ne akadály legyen közted és a jó kép között, hanem olyan eszköz, ami kiterjesztett test- és érzékszervedként azt csinálja, amit Te szeretnél.
WAW Rendszervakus szeminárium werk (c) Lukács Gabi

Rendszervakus workshop Polcz Péterrel

Szeretnél egy olyan fotóstól tanulni, aki nem csak tanítja ezt, hanem valóban – nap mint nap – kisvakus rendszerrel dolgozik és old meg fotográfiai feladatokat? Vennél vakut, de még nem tudod milyet? Már megvetted, de nem mered használni?  Szeretnél kisvakuval bevilágítani portrét, helységet, csoportképet, rendezvényt, de nem tudod hogyan fogj hozzá? Akkor a legjobb helyen jársz!
snidlinges-juhturokremmel-toltott-cukkinitekercs_5135_1920px

Ételfotó workshop Balogh Tamással

Balogh Tamás – alias “Osztya” – több száz termék és ételfotó készítőjeként szerzett tapasztalatot és hírnevet az elmúlt 30 évben. Az ország legelismertebb tárgy- és ételfotósaként tartják számon szakmai körökben.
Tőle tanulva megismerhetjük a jó ételfotó minden titkát, és rájöhetünk, hogy a legjobb képek is néha a legegyszerűbb módon születnek meg, ha egy apró csavart teszünk bele. 
WAW Természet- és tájfotó (c) Kömöz Gergely

Tájfotó és utómunka workshop

Érdekel a profi tájfotózás? Gyere, és tanulj a legjobb szakemberektől. A workshop oktatói számtalan műhelyfoglalkozást tartottak már saját szakterületükre koncentrálva, most azonban összeadják tudásuk legjavát. Együttműködésüknek köszönhetően teljes képet kapsz a tájfotózás, esti kékórás fotózás elméleti oldaláról, gyakorlati megvalósításáról és a képek utómunkájáról is.
1

Tárgyfotó workshop Balogh Tamással

Érdekel a tárgyfotózás? Szeretnéd tudni melyik az a beállítás, ami passzol az összképhez? Mitől lesz eladható a kép? Kíváncsi vagy hogyan lesz a fotódból reklám? Ez a személyre szabott tárgyfotó oktatás a megfelelő választás a tanulni vágyó kezdő, valamint fejlődni akaró haladó fotográfusok számára.
IMG_6528_LR01_2000x

Akt/glamour fotó workshop Papp Attilával

Egész napos programra invitálunk a WAW Fotóstúdió és Fotós iskola szervezésében. Reggel 10 órától este 6-ig a hazai aktfotós világ egyik elismert szakemberének segítségével ismerkedhetsz meg az egyik legnehezebb és legérzékenyebb emberábrázolási feladattal, az akt- és glamour fotózással.