AKT ÉS GLAMOUR FOTÓS WORKSHOP

„Mi a Szépség? Honnan jön, mit találunk rajta? Szép egy kéz? Egy nézés? Egy mozdulat?”  – tette fel ezeket a kérdéseket Márai Sándor.

Következő workshopunkon a szépség nyomába eredünk, és a női test misztériumán keresztül próbáljuk megtalálni a válaszokat. A téma örök és lehetőségekkel teli: vágy, szerelem, bujaság, veszély, erő vagy éppen lágyság. A női test már több ezer éve is alkotásra késztette az embert, és teszi ezt mind a mai napig.

Jelenleg nincs új időpont.

MIT FOGSZ TANULNI EZEN A WORKSHOPON?

A workshop során bemutatjuk az aktfotózás műfaját, szó esik a megközelítésről, etikettről és az anatómiáról. Kitárgyaljuk a témával kapcsolatos látásmódot és kommunikációt, beszélünk a hangulatteremtésről a modellel kapcsolatban. Ismertetjük a természetes fények, a vakufény és az állandó fény jellegét, előnyeit és persze az árnyékok szerepét is. Végül a környezet, kiegészítők és kellékek szerepére, fontosságára is kitérünk.

OKTATÓ: PAPP ATTILA

Papp Attila

TEMATIKA

Az egész napos workshop során az aktfotózás rejtelmeibe egy kiváló szakember, Papp Attila vezet be profi modell, Szabó Kinga segítségével, egy olyan stúdióban, ahol autentikus enteriőr környezetben kísérletezhetsz az emberi test egyik legnehezebb és legérzékenyebb ábrázolásával.

  • A stúdió és a modell kapcsolata

  • Természetes és mesterséges fények

  • Művészi megvilágítások

  • Kreatív fotók különböző stílusokban

  • A glamour hangulat megteremtése

  • A modell és környezete

  • Enteriőr és változó fények kihasználása

050
051

Papp Attila ma Magyarország egyik elismert művelője és előadója az akt-, és glamour fotózásnak. Számtalan fotózáson bízzák rá azokat a pillanatokat, melyek a legbensőségesebb, és legintimebb szférában mutatkoznak meg igazán. Szabó Kinga pedig elismert profi modell ebben a témában. A páros rengeteg fotózáson és workshop-on mutatta már meg profizmusát.

LIMITÁLT LÉTSZÁM

15 FŐ

JELENTKEZÉS AKT- ÉS GLAMOUR FOTÓS WORKSHOPRA

NEVED*

EMAIL CÍMED*

TELEFONSZÁMOD*

MEGJEGYZÉS , POSTACÍMED

HOGYAN SZERETNÉL FIZETNI?*

AMENNYIBEN SZÁMLÁT KÉRSZ, KÉRJÜK IDE ÍRD A SZÁMLÁZÁSI ADATOKAT

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!