RENDSZERVAKUS SZEMINÁRIUM

Szeretnél egy olyan fotóstól rendszervakuzást tanulni, aki nem csak tanítja ezt, hanem valóban – nap mint nap – kisvakus rendszerrel dolgozik és old meg fotográfiai feladatokat?

Már megvetted a vakudat, de nem mered használni? Vennél vakut, de még nem tudod milyet? Nem tudod mi a TTL? Szeretnél kisvakuval bevilágítani portrét, helységet, csoportképet, rendezvényt, de nem tudod hogyan fogj hozzá? Akkor a legjobb helyen jársz!

Következő workshop időpontja:

Jelenleg nincs új időpont.

MIT FOGSZ TANULNI EZEN A SZEMNIÁRIUMON?

Rendszervakus szemináriumunk első felében Polcz Péter rengeteg fotóval illusztrálva elmagyarázza Neked, hogyan működik a rendszervaku. Megismerheted, hogy mik a TTL-es rendszerek előnyei, hátrányai, mik a különbségek a különböző gyártók megoldásai között, és hogy miként lehet a stúdiós fotózást kicsiben megvalósítani kint terepen.

A nap második felében modellek segítségével Péter élőben mutat egy rakás beállítást és trükköt – ezek közül párat a skóciai Joe McNally szemináriumon lesett el első kézből a kisvakus fotózás legendás nagymesterétől -, valamint alkalmad lesz Neked is kipróbálni a felépített beállításokat.

 

OKTATÓ: POLCZ PÉTER

MIT HOZZ MAGADDAL?

Jegyzettömböt és tollat adunk, de saját füzetet is hozhatsz. Legyen nálad fényképezőgép és ha tudsz, hozz magaddal rendszervakut is.

Nem ígérjük meg, hogy minden beállítással, minden modellel tudsz majd képeket készíteni, mert sok-sok improvizáció is lesz a nap gyakorlati része során, de hidd el, nagyon sokat fogsz tanulni akkor is, ha nem fényképezed tele a memóriakártyádat!

A gyakorlati rész alatt Péter be fog vonni mindenkit a közös tervezésbe és együtt fogtok örülni a sikeres próbálkozásoknak – és nagy valószínűséggel lesznek vidám pillanatok is, amikor valami nem egészen úgy alakul, ahogy azt eltervezitek.

TEMATIKA

  • 09:00 – 09:30 Érkezés és regisztráció
  • 09:30 – 11:00 Mi a fény? Hogyan rajzoljunk fénnyel?
  • 11:00 – 11:15 Kávészünet
  • 11:15 – 12:45 ETTL, iTTL éles helyzetben
  • 12:45 – 13:45 Ebédszünet
  • 13:45 – 15:45 Gyakorlat, fotózás
  • 15:45 – 16:00 Kávészünet
  • 16:00 – 18:00 Gyakorlat, fotózás
  • 18:00 – 18:30 A workshop zárása, beszélgetés

Most lehetőséged nyílik első kézből olyan tanártól megtanulni a kisvakus rendszerek használatát, aki aktív fotósként dolgozik és nemcsak tanítja, hanem nap mint nap használja is a rendszervakuját.

Portrék, portfóliók, termék- és reklámfotók százait világította már be rendszervakuval a lehető legváltozatosabb és legmostohább körülmények között, és mindig van a táskájában egy-két rendszervaku. Bátran kérdezhetsz tőle technikai részletekről is: mind a Canon, mind a Nikon vakurendszert teljes mélységében ismeri.

LIMITÁLT LÉTSZÁM

15 FŐ

JELENTKEZÉS RENDSZERVAKUS WORKSHOPRA

NEVED*

EMAIL CÍMED*

TELEFONSZÁMOD*

POSTACÍMED

HOGYAN SZERETNÉL FIZETNI?*

AMENNYIBEN SZÁMLÁT KÉRSZ, KÉRJÜK IDE ÍRD A SZÁMLÁZÁSI ADATOKAT

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!