TÁJFOTÓ GYAKORLAT ÉS UTÓMUNKA WORKSHOP

Rendhagyó tájfotó és utómunka workshopra invitálunk a Wolf Art Work Stúdió szervezésében.

Érdekel a profi tájfotózás? Gyere, és tanulj a legjobb szakemberektől. A workshop oktatói számtalan műhelyfoglalkozást tartottak már saját szakterületükre koncentrálva, most azonban összeadják tudásuk legjavát. Együttműködésüknek köszönhetően teljes képet kapsz a tájfotózás, esti kékórás fotózás elméleti oldaláról, gyakorlati megvalósításáról és a képek utómunkájáról is.

Jelenleg nincs új időpont.

MIT FOGSZ TANULNI EZEN A WORKSHOPON?

Az intenzív műhelyfoglalkozás reggel 5 órakor kezdődik, ahol Kömöz Gergely fogad titeket. A felszerelések ellenőrzését követően útra kelünk, hiszen Gergő garantáltan elkalauzol minket egy vadregényes, izgalmas helyszínre. Ezen a helyszínen kezdődik a hajnali, napfelkeltés fotózási gyakorlat: szűrők használata, hosszú záridős képek készítése, reggeli fények, színek kiaknázása.

A szakmai program egy rövid ebédszünet után 12 órakor a WAW Stúdió oktatótermében folytatódik, ahol egy órán keresztül kompozícióról, kékórás felvételekről, csillagfotók készítéséről tart Gergő elméleti előadást.

A tájfotó elmélet után Polcz Péter utómunka oktatása következik, ahol a táj- és természetfotók, városi látképek utómunkájának trükkjeit tanuljátok meg. Kora este újra a fotózási gyakorlaté a főszerep, Gergő vezetésével a Duna parton folytatódik a közös fényképezés, ahol szűrőkkel, hosszú záridővel, a naplemente előtti és utáni időszakban készülhetnek kiváló fotók a szakmai program lezárásaként, a már megtanult trükkök gyakorlati alkalmazásával.

OKTATÓK: KÖMÖZ GERGELY ÉS POLCZ PÉTER 

Polcz Péter

MIRE LESZ SZÜKSÉGED?

Jelenlétedre, lelkesedésedre, elhivatottságodra. Ezen felül fényképezőgépre, feltöltött akkumulátorra, állványra és -ha van- szűrőkre. Állványt és szűrőket az igénylés sorrendjében, korlátozott számban tudunk biztosítani.

TEMATIKA

  • 05:00 – 05:15 Találkozó, indulás a külső helyszínre
  • 06:00 – 10:00 Hajnali fotózási gyakorlat (időjárás függő, kiválasztás alatt)
  • 10.30 – 12.00 Utazás a stúdióba, közben ebédszünet
  • 12:00 – 13:00 Tájfotó elmélet
  • 13:00 – 16:30 Utómunka oktatás
  • 16:30 – 17:00 Indulás a kékórás fotózás helyszínére
  • 17:00 – 19:00 Kékórás és esti fotózási gyakorlat

Az egész napos workshop során Kömöz Gergely és Polcz Péter vezetésével megtanulhatjátok a tájfotózás menetét, titkait, trükkjeit a gyakorlatban, majd az utómunka során az alapvető korrekcióktól kezdve a tónus- és színbeállításokon át eljuttok a haladó technikákig, mint az egyes részletek kiemelése, dinamika növelése, professzionális fekete-fehér konverzió és az egy- és több felvételes HDR-képek utómunka háttere.

LIMITÁLT LÉTSZÁM

15 FŐ

JELENTKEZÉS TÁJFOTÓ ÉS UTÓMUNKA WORKSHOPRA

NEVED*

EMAIL CÍMED*

TELEFONSZÁMOD*

POSTACÍMED

HOGYAN SZERETNÉL FIZETNI?*

AMENNYIBEN SZÁMLÁT KÉRSZ, KÉRJÜK IDE ÍRD A SZÁMLÁZÁSI ADATOKAT

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!