TÁRGYFOTÓ WORKSHOP

Érdekel a tárgyfotózás? Szeretnéd tudni melyik az a beállítás, ami passzol az összképhez? Mitől lesz eladható a kép? Kíváncsi vagy hogyan lesz a fotódból reklám?

Ez a személyre szabott tárgyfotó oktatás a megfelelő választás a tanulni vágyó kezdő, valamint fejlődni akaró haladó fotográfusok számára.

Jelenleg nincs új időpont.

MIT FOGSZ TANULNI EZEN A WORKSHOPON?

A workshop során kielemezzük hogyan épül fel a jó tárgyfotó az alapoktól az utómunkáig. Megtanulhatod, milyen technikai trükkök és tippek segítségével készíthetsz kifogástalan képeket különféle tárgyakról. Végigveszünk különböző megvilágítási technikákat az ablakon beszűrődő fénytől kezdve a rendszervakukon át, a professzionális stúdióvilágításig.

A nap folyamán, a hallgatók által hozott tárgyakból válogatva ismertetjük és begyakoroltatjuk a beállításokat, mitől lesz igazán letisztult, kifinomult, korrekt egy fotó.

OKTATÓ: BALOGH TAMÁS 

1q2a0483_lr_r1_webre

MIRE LESZ SZÜKSÉGED?

Jelenlétedre, lelkesedésedre, elhivatottságodra és egy általad kiválasztott tárgyra, a fényképezőgéped mellett. Amennyiben vannak már tárgyfotóid, főleg ha az adott tárgyról készítettél már korábban, hozz belőlük nyugodtan, kielemezzük. Segítünk.

Jegyzettömböt és tollat biztosítunk.

Hozz egy tárgyat, amit alkalmasnak találsz arra, hogy lefotózzunk, vagy éppen már régóta küzdesz vele, mert nem találtad meg a tökéletes helyszínt, beállítást és fényviszonyokat. Közösen felépítjük a tárgyfotó elkészítését, lépésről lépésre haladunk, minden kérdésre választ adunk.

water lens
cutlery on white plate

TEMATIKA

  • 09:00 – 09:30 Érkezés és regisztráció
  • 09:30 – 10:30 Hozott fotók elemzése, kiértékelése (mitől működik egy fotó és mitől nem, megrendelői igények és azok kiszolgálása)
  • 10.30 – 11.00 A jó kép felépítése, csendélet fogalma, technikai alapok
  • 11:00 – 11:15 Kávészünet
  • 11:15 – 12:45 Utómunka, kiegészítők fontossága, stúdió felszerelés vs. rendszervakus bevilágítás – van e különbség?
  • 12:45 – 13:45 Ebédszünet
  • 13:45 – 15:45 Gyakorlat, fotózás felépítése a természetes fénytől a több vakus megvilágításig.
  • 15:45 – 16:00 Kávészünet
  • 16:00 – 18:00 Gyakorlat, fotózás
  • 18:00 – 18:30 A workshop zárása, beszélgetés

Oktatónk Balogh Tamás – alias “Osztya” – több száz termék és ételfotó készítőjeként szerzett tapasztalatot és hírnevet ebben a témában. Tőle tanulva megismerhetjük a jó tárgyfotó minden titkát, és rájöhetünk, hogy a legjobb képek is néha a legegyszerűbb módon születnek meg, ha egy apró csavart teszünk bele. És hogy ez az apró csavar lesz az a bizonyos plusz, ami kiemeli a fotónkat a tömegből.

LIMITÁLT LÉTSZÁM

15 FŐ

JELENTKEZÉS TÁRGYFOTÓ WORKSHOPRA

NEVED*

EMAIL CÍMED*

TELEFONSZÁMOD*

POSTACÍMED

HOGYAN SZERETNÉL FIZETNI?*

AMENNYIBEN SZÁMLÁT KÉRSZ, KÉRJÜK IDE ÍRD A SZÁMLÁZÁSI ADATOKAT

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!